2013 de en çok indirilen mobil oyunlar

Geçtiğimiz 2013 yılında ortalama en çok indirilen, oynanan en iyi mobil(Android, Ios platformunda) ücretli&ücretsiz oyunları şöyle;

Dead Trigger 2

dead-trigger

Mobil oyunlar içinde en başarılı FPS oyunlarından bir tanesi. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Clash of Clans

Helsinki, Finlandiya merkezli video oyun şirketi [1][2][3] Supercell tarafından türetilmiş olan, çok oyunculu, gerçek zamanlı, freemium, çevrimiçi strateji oyunudur. Clash of Clans oyununda, oyuncular saldırganlara karşı kendi köylerini korumak için çeşitli savunma mekanizmaları inşaa ederken, aynı zamanda saldırma amacıyla da asker üretirler. Oyuncular, 50’şer kişilik gruplardan oluşan klanlara katılabilir, topluluk olarak ve klanların kendi içlerinde çevrimiçi sohbet ederek, klan üyeleri birbirlerinin kalelerine asker gönderebilirler.

clash-of-clans-taktikleri

Mobil strateji oyunları arasında ne çok indirilen ve oynanan oyunlarından bir tanesi

http://www.youtube.com/watch?v=YSdJtNen-EA

Grand Theft Auto: San Andreas

Konsol ve masaüstün de gösterdiği başarıyı mobil platformunda da gerçekleştirmeyi hedefleyen Rockstar Games mobil ilk oyunu olarak San Andreas serisini paylaştı. Oyun ücretli olmasına rağmen en çok oynanan ve tercih edilenlerin listesinde.

GTA-android-sifresi

Asphalt 8

Oyunu anlatmaya gerek görmüyoruz. Araba yarışı daha önce bir kere oynamış her kişinin mobil cihazında bulunana popüler ücretsiz araba yarışı oyunu.

asphalt-8-hileleri

Oyunlar için hile taktik vb. gibi konular bulunmamaktadır.

http://www.youtube.com/watch?v=aGcQYukld4M

Yorumlarınızı burada yayınlamak isteriz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.